+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Horarna astrologija je praktična, precizna i brza – pogodna za rešavanje jednog, trenutno aktuelnog problema, nedoumice koju imate. Od najveće važnosti je formulacija samog pitanja koje se postavlja, od čega zavisi i kvalitet tumačenja. Pitanja tipa: ” Kada ću se zaposliti?”, “Da li ću dobiti otkaz?”, “Da li ću ove godine sresti budućeg partnera?” i sl. mogu biti razmatrana na ovaj način ali bi – priznaćete – bilo vrlo tužno da period od jedne ili više godina u nečijem životu, predstavimo rečenicom tipa:”Da, za tri godine …”

Može, ali nemate potpuno jasnu sliku…Saznanje da će nešto od onoga što vam je hitno i bitno – biti tek za tri godine, može da demorališe osobu – u mislima se odmah nadovezuju nova pitanja – zašto, kako i sl.

Horarna astrologija  je pogodna za problem koji želite da rešite ili razumete – odmah. . .

***********

“U vezi sam dve godine. Juče smo se posvađali, prvi put. Da li će mi se on/ona javiti?”   Pitanja ovog tipa su vrlo česta – horarnom metodom saznajete odgovor:

“Da, hoće, ali ste je/ga povredili. Vrlo brzo, imaćete novu svađu, jer ona/on ne može da prihvati ono što ste rekli.”

Za nekoga je ovaj odgovor sasvim dovoljan – ukoliko voli, neće dozvoliti da se isti događaj ponovi…

***********

“Moja ćerka je aplicirala za posao, da li će biti primljena?”

“Neće. Za šest meseci će biti konkurs na drugom mestu, tada će se zaposliti”…

***********

” Iduće nedelje idem na sud. Kakvi su mi izgledi?”

“Izgubićete. Druga strana je u pravu, vi imate advokata koji vas je naveo da mislite da možete dobiti proces…”

Kratki odgovori putem horarne astrologije mogu nam dati smernicu, osloboditi nas trenutne napetosti, ali i navesti na razmišljanje…

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

 

author avatar
Astropitanjce21