+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Neke nauke ne priznaju prošlost niti budućnost, po njihovim teorijama postoji samo –  sadašnjost.

Svaki trenutak iz prošlosti je nekada bio sadašnjost a sve ono čega se sećamo su naša iskustva kroz vreme dok trajemo. Pojam vremena su mnogi pokušali da objasne, niko još nije dao odgovarajuću formulu..

Bilo kako bilo, svako od nas ima sećanje na neki događaj iz prošlosti, odnosno na ličnu  reakciju i razmišljanje o istom, koji su u obliku slike ostali u našoj memoriji na način koji takođe još uvek nije do kraja objašnjen……Čovek je čudo.

Skup iskustava

Naša sećanja nisu ništa drugo do skup različitih iskustava koja su u vreme kada su se desila –  bila deo naše svesne sadašnjosti.

Svest ili svesnost opisuje planeta Sunce, dok je vreme u simbolici planete Saturn. Bilo koji dobar aspekt  između ove dve planete donosi osobi mogućnost da se uopšte nečega seća iz svoje prošlosti , da ima dobro pamćenje i u poznim godinama –  ali ono što često bude slučaj je da se osoba, u mislima, vraća u prošlost – gotovo svakodnevno…

Loš aspekt između ove dve planete, ukazuje na suprotno – sećanje brzo bledi, ne želimo da mislimo na ono što je bilo, odbijamo ili nemamo čega da se sećamo?

Razni su uzroci, oni su opisani poljima u kojima se nalaze planete, mogu biti i zdravstvenog tipa – ali, česta razmišljanja o nekom događaju iz prošlosti, kriju u sebi ozbiljniji razlog.

Prirodno je da sve ono što je bilo loše – potisnemo i vremenom zaboravimo. Tako se branimo za sadašnjost. Prirodno je i da lepe stvari dugo pamtimo…

Da li znate koje se situacije najteže zaboravljaju?

One koje se uopšte nisu desile na način na koji ih se sećamo. One koje su ostale nedovršene.

One u kojima smo napravili grešku, slagali, izneverili, razočarali i nikada to sebi nećemo oprostiti.

Upravo to je razlog što nam je prošlost – uvek u sadašnjosti…

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com.