+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Vraćate se umorni svom domu nakon radnog dana i pri pogledu na gomilu prljavih tanjira pomislite da vas pravi napor tek očekuje – to je realnost. Dok redom obavljate jednu po jednu kućnu obavezu, rutinski i automatski, mala pomoć bi bila od velike koristi, nemate je, ali imate – očekivanja i nadu da će se stvari promeniti jednog dana…

Ujutru, pri prvom pogledu u ogledalo, odlučite da danas obavezno morate kupiti novu šminku, ova vas više ne ulepšava – to je realnost. Pravite plan i strategiju na koji način i iz koje rupe da izvučete iznos koji je potreban za obnovu udarnog ženskog samopouzdanja, dobijate volju, razlog za novo očekivanje. Nadu.

Desiće se

Vraćate se umorni svom domu nakon radnog dana i pri pogledu na još uvek nekorišćenu ugradnu plotnu nove kuhinje, setite se da se niste čuli sa majkom dugo – to je realnost.

Ujutru, pri prvom pogledu u ogledalo, dotičete svoje prve sede šarmantne vlasi proređene kose, udarnog muškog samopouzdanja,  pomislite na večerašnju proslavu godišnjice braka koja će sigurno biti bolja od prethodne – to je očekivanje. Nada.

I ne radite ništa. Čekate. Desiće se. Sutra sigurno. Pa mora već jednom. Vreme je.

I desi se. Zemljotres u Italiji, poplava u Indiji. Poskupljenje struje. Miris tuđe supe.

To je realnost. Vi i dalje očekujte očekivanja i nemojte raditi ništa…Baš ništa……

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

author avatar
Astropitanjce21