+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Arapska tačka ljubavi

Od kako ne živi u skladu sa prirodom, pritisnut modernom svakodnevnicom, čovek je sve više nezadovoljan. Ulicom hoda pognute glave, smeje se samo automatski kada se to i očekuje od njega, radi ono što misli da mora, prepušta se –  copy paste …

Retki su oni koji se u dvadesetim zapitaju gde su to stigli sa planiranim ciljevima, oni misle da imaju još sasvim dovoljno vremena, da je sve u redu.  Rade ono što i drugi, isto, uklapaju se…Danas rušimo sve stare vrednosti, one nam više nisu potrebne – imamo gomilu virtualnih prijatelja, savršen beli osmeh i premalo vremena za ono što – volimo, ono što nas zaista čini zadovoljnim . Zato hodamo pognute glave, kao da tražimo svoje davno izgubljeno voljenje negde dole, pod nogama, zgaženo i utabano….

Pozicija tačke ljubavi u natalu

Vratićemo se na ono “prirodno” sa početka priče – jedna od najjačih iskonskih potreba čoveka je da zaštiti ono što voli, da to čuva i neguje, brine o tome –  ne dozvoli da ga izgubi…Pored pozicije planete Venere koja uvek govori o onome što volimo, kao važna pokazala se i arapska tačka ljubavi ili Venerina tačka – pozicija koja priča o našoj duši, kao i druge arapske tačke – priča nam šta je to što nas zaista čini zadovoljnim, tokom celog života. Upravo ugroženost te dve pozicije ukazuje na pravi razlog našeg nezadovoljstva…

Ništa nas ne ubija jače od spoznaje  –  ko smo, šta smo dozvolili i u čemu nismo pružili svoj maximum. Kažu da posedujemo samo ono što smo dali drugima – ali budite vrlo oprezni kome dajete  i – ne zaboravite…..A i zašto biste?

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.