+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Kako bismo mogli objasniti razliku između želja koje osoba ima i mogućnosti da one budu ostvarene, kroz astrološki izraz? Svakako je potrebno odvojiti i posebno posmatrati želju i cilj osobe, na prvom mestu, jer te dve stvari niti su  u skladu, niti to mogu biti, kod mnogih od nas.  Želje koje imamo, deo su naše intime, naše duše, one se teško ili nikako ne mogu opisati rečima kojima opisujemo sve druge svakodnevne pojave, dok naše ciljeve jasno možemo predstaviti kako sebi tako i drugima, u vreme i na način koji odaberemo.

Arapske tačke u natalu

Ono što želimo nije predstavljeno položajem planeta, nego položajem na kom se nalaze arapske tačke, kao i njihovim vladarom – planetom koja vlada sazvežđem u kom se nalaze. Svi aspekti koje primaju tačke i njihov vladar opisuju mogućnosti da želja bude realizovana ili ne. One osobe koje iz raznih razloga ne uspevaju da ostvare neku svoju želju dugi niz godina a objektivno su u mogućnosti, onog dana kada im ta želja postane cilj, mogu očekivati i njenu realizaciju. Tada možemo da čujemo one rečenice tipa: “Ovo čekam čitav život.” ili “Konačno sam uspela.”

U slučaju da za našu želju nemamo objektivnih mogućnosti u nekom određenom periodu ili ih ne možemo nikada imati, predmet te želje će ostati u nama kao otvor ili procep koji se  ne može zatvoriti iz samo jednog razloga –  zato što  to nećemo želeti. Zato što nismo sposobni da se odreknemo naših želja. Zato što  živimo da bismo ih ostvarili.

Mogućnosti koje su nam date danom rođenja, opisane su planetama, njihovim položajem i aspektima. Planeta koja opisuje predmet naše želje, može biti vrlo jaka u svom položaju, dobro pozicionirana i stabilna – ili sasvim suprotno od toga. Na njen položaj ne možemo da utičemo. Šta možemo?

Najvažnija stvar koju je potrebno uraditi je da se pokrenemo u okviru svih svojih mogućnosti, da od sebe pružimo maksimum, da ništa ne prepuštamo slučaju. Tamo gde ne možemo ili nam objektivne okolnosti ne dopuštaju, da potražimo pomoć, podršku. Dve glave uvek više znaju…..Onoga dana kada budemo mogli sebe pogledati u oči, mirnim pogledom osobe koja je učinila sve što je mogla – shvatićemo pravu veličinu te naše želje. Njenu bit. Tada možemo očekivati da se onaj procep u nama – zatvori.

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.