+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Partnerstvo u poslovnim krugovima jedan je od oblika saradnje među osobama koje ne mogu da izađu samostalno na tržište, iz raznih razloga. Pored sposobnosti i znanja koje poseduju, njihova ambicija je uzrok problemima koji, pre ili kasnije, izađu na videlo. Ne postoje dve osobe na svetu sa jednakom ambicijom  –  ona je odraz različitih slabosti u čoveku, kompenzacija za iste…

Primer iz prakse

Pogledaćemo na primeru uspešne mlade žene, jedan oblik poslovne saradnje  –  zajedničku privatnu firmu u građevinskom sektoru :

Sama kombinacija znaka i podznaka  –  Lav – Jarac –  ukazuje na to da je u pitanju osoba kojoj je poslovni status na prvom mestu. Znak Lav simbolizuje svaku vrstu dokazivanja sopstvene vrednosti, želju za dominacijom, isticanjem  –  u okviru ovog čarta, sazvežđe Lava vlada osmim poljem, gde se nalazi i Sunce. Vladar podznaka, Saturn, pozicioniran je u sedmom polju  – sektoru partnerstva – što govori o njenoj zainteresovanosti za poslovnu saradnju sa nekim.

Na vrhu desetog polja nalazi se Uran  –  kada je na uglu kao u ovom slučaju  –  na njega se mora obratiti pažnja  –  ta planeta je u aspektu kvadrata sa Saturnom. Kao simbol razdora, stresa, iznenadnih dešavanja i naglih preokreta  –  Uran na ovoj poziciji mora doneti probleme, naročito u okviru samog početka karijere.

Sedmo polje  –  naš partner  –  počinje u znaku Raka  –  Mesec simbolizuje tu osobu. Položen u petom polju, u znaku Blizanaca, opisuje partnera kao veliko dete, pričalicu koja voli provod, lepršanje i lakoću u svemu i kome odgovara da predstavlja firmu i njene kvalitete drugima tako  –  što prepušta njoj da radi, da se dokazuje i vodi posao  –  dok on šeta  i  – priča….

Vremenom, stalnim radom i trudom  –  što je simbolizovano Marsom u Devici  –  ona uspeva da pozicionira firmu na sam vrh u branši. Tada i počinju problemi. U okviru stelijuma u Devici nalazi se i njegov vladar  –  Merkur  –  vrlo jak, u sedištu. Ova njegova pozicija daje visoku inteligenciju, praktičnost i realnost. Stvarnu želju za radom, simbolizuje konjukcija sa Marsom, Venerom. Energičnost i jaka volja su aktivirani i naglašeni  –  vremenom, budi se u njoj i Lav i Jarac…Vulkan.

Simboliku štete ili gubitka u okviru samostalnih poslovnih početaka, možemo videti i u položaju južnog čvora u četvrtom polju  –  sektoru privatnog posla. Na početku karijere, mora proći kroz period za koji će nakon nekoliko godina reći da nije bio dobra odluka…No, ovo partnerstvo se raskida i zbog lošeg  aplikacionog aspekta Meseca prema stelijumu. Samostalnost u poslu postaje prioritet, nakon nekoliko godina…

Različita vrsta ambicije, prepoznavanje i shvatanje sopstvenih ciljeva, mogu nas odvesti na vrh ili ostaviti na startu  –  važno je da učenje na sopstvenim greškama – što manje puta ponavljamo…

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.