+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Sinastrija – uporedni horoskop

Poređenje horoskopa dve osobe, opisuje pravu vrstu odnosa koji imaju, stepen slaganja i razumevanja kao i oblik problema koji mogu imati. Sinastrija se bavi poređenjem dve ličnosti  – bez obzira u kakvom se one međusobnom odnosu nalazile. U najvećoj meri, ljubavni odnosi su predmet tumačenja, o čemu će biti reči u nastavku.Tumačenje horoskopa dve osobe

Tumačenje uporednog horoskopa

Upoređivanjem horoskopa dve osobe koje se vole, položaj podznaka jedne i njegovo mesto u natalu druge osobe – prvi su pokazatelj prioriteta ili osnove na kojoj počiva veza. Osa mesečevih čvorova daje onu sudbinsku notu – kada se poklopi sa osom braka. Venera, kao prirodni vladar partnerskih odnosa, simbol je i imovine – brak iz interesa mnogo duže postoji od braka iz ljubavi…Položaj ove planete je veoma bitan.

Kada se Sunce iz horoskopa muške osobe nađe u sedmom polju ženske osobe – ono simbolizuje njegovu težnju, želju za vezom, dok kod nje ukazuje na to da ga ona vidi kao budućeg muža. Sklad ukrštenih aspekata će govoriti o dužini i kvalitetu veze. Mesec iz natala muške osobe položen u prvom ili sedmom polju ženske osobe – govori isto. Svaki loš aspekt koji prima Mesec, opisuje vrstu problema, ili osobu koja  taj problem čini.

Položaj Marsa jedne u natalu druge osobe – opisuje mesto “napada”, razlog svađe među partnerima. Ova planeta i njeni ukršteni aspekti nepogrešivo će dovesti do zaključka ko od partnera preteruje, ko izaziva i šta želi.

Položaj Merkura kao planete komunikacije, važan je u onoj meri koliko znamo da REČ može da poseče jače od mača…Izgovorena reč ne može da se povuče, zaboravi, ignoriše – ona je odraz naših misli. Ljubav, emocija i bliskost se osećaju – dok traju, reči nisu potrebne. Položaj Merkura jedne, u natalu – druge osobe, opisuje temu, predmet razgovora. Loš aspekt ka njemu – donosi svađu u vezi pomenute teme…

Ne postoji isti odnos između dve osobe, kao što ne postoji mogućnost da nas dve osobe – vole na istovetan način. Svaka ljubavna veza je lepa i jaka – na svoj način. One koje spadaju u jako dobre  i kvalitetne – imaju više pozitivnih međusobno ukrštenih aspekata. Jedan od najvažnijih je trigon između planete koja simbolizuje partnera i vašeg podznaka. Kada upoznate osobu koja odgovara simbolizmu te planete – to je to…

Lep aspekt između Sunca jedne i Meseca – druge osobe, govori o skladu, lakom i spontanom odnosu. Venera i Mars se u međusobnom odnosu posmatraju kao pokazatelji fizičke veze, oni simbolizuju onu “hemiju” koju svi pominjemo kada želimo da objasnimo – ono što ne možemo da objasnimo….Partnere koji imaju dobar međusobni odnos ove dve planete – vežu jake energije koje ne mogu da kontrolišu…..

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.